Kässärit Haltuun Lomalla -workshop

Haluatko oppia käsilläseisonnan tai löytää balanssia käsien päällä? Kuuleman mukaan workshopin jälkeen jokainen seisoo käsillään!

Kässärit Haltuun Lomalla -Workshop on jatkoa Nitskun 200 kaupungin Kässärit Haltuun -kiertueelle, nyt vuorossa ovat karavaanarit.

”Oon kiertänyt kaikki Suomen kaupungit käsilläseisontaworkshoppien kanssa melkein kahteen kertaan. Mukana on ollut lähes kolme tuhatta käsilläseisojaa. Nyt on aika opettaa myös karavaanarit seisomaan käsillään!”

-Nitsku

KÄSSÄRIT HALTUUN LOMALLA -WORKSHOP 39€.
Käsilläseisontaworkshop on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia seisomaan käsillään. Lähtötasoa ei ole. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä treenaajia, joten kannattaa olla nopea.
Tällä kurssilla lähdetään rakentamaan käsilläseisontaa tuen ja parin avustuksella askel askeleelta. Takuu: jokaisen jalat ovat kohti taivasta tunnin päätteeksi! 🙂 Vierailevana ohjaajana kiertueella on Marjaana Ruokolainen, joka tuo osaamisellaan piristävän twistin tuttuun Kässärit Haltuun workshoppiin!

SISÄLTÄÄ:
– treeniohjelma kotiin
– aktiivista liikkuvuusharjoittelua
– kässäritreeni 90min
– matalan kynnyksen pariakrobatiaa
– siltavariaatiot
– liikeen ja musiikin yhdistäminen

Ilmoittaudu mukaan: info@freetoroam.fi, ilmoittautumiset on sitovia! Hintaan sisältyy 2h workshop & treeniohjelma kotiin!

Huom! Hinta ei sisällä mahdollista leiriytymis-/vierailumaksua leirintäalueelle.